Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Δοκίμων Ερευνητών 2022-2023

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών

PicInternship2022

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δοκίμων Ερευνητών

2022 – 2023

Το Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών (Ε.Τ.Ε.Μ.) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Δ.Ε.Σ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να καλύψουν σε εθελοντική βάση θέσεις δοκίμων ερευνητών στις επιστημονικές ομάδες έρευνάς του για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.ETEM Internships 2021 eΠροφίλ υποψηφίων

  • Φοιτητής/-τρια του Τμήματος Δ.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
  • Πάθος για μελέτη των διεθνών εξελίξεων και ενδιαφέρον για την Τουρκία, τον Καύκασο ή την Κεντρική Ασία και τη Ρωσία.
  • Επιθυμία για εμπλουτισμό γνώσεων, καθώς και ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων μέσω της σύνταξης ενημερωτικών και αναλύσεων.
  • Ομαδικό πνεύμα, εργατικότητα, και συνέπεια.
  • Γνώση Η/Υ (επεξεργαστές κειμένων, Διαδίκτυο κ.λπ.)
  • Καλές επικοινωνιακές δεξιότητες (προφορικό και γραπτό λόγο) στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.
  • Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα συνεκτιμηθεί.

Αν τα παραπάνω σε χαρακτηρίζουν, τότε δε μένει παρά να υποβάλεις την υποψηφιότητά σου ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ έως τις 9 Οκτωβρίου 2022. Οι υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν, θα κληθούν σε συνέντευξη.

Σχετικά με το Ε.Τ.Ε.Μ.

Το Ε.Τ.Ε.Μ. διαθέτει ομάδες έρευνας, οι οποίες απαρτίζονται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, προκειμένου να πετύχει την συστηματική μελέτη και ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων στην Τουρκία και τον ευρασιατικό χώρο βάσει επιστημονικών μεθόδων και εργαλείων έρευνας. Καρπός αυτών των εργασιών είναι μια σειρά από εκδοτικές προσπάθειες γύρω από επίκαιρα θέματα της Τουρκίας και της Ευρασίας.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Τ.Ε.Μ., τους ερευνητικούς άξονες και τις ομάδες έρευνας, καθώς και διάφορες δημοσιεύσεις των ερευνητών μας. Επίσης, μπορείς να μας βρεις και να μας ακολουθήσεις στο Twitter, LinkedIn και Facebook.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!